Etiquetes

, , , , , , , ,

IM000998.JPGThis post on batzolades is dedicated to explaining the experience of Workers Youth Festival in the German city of Dortmund. First of all, I realize that I have to improve (a lot) my English. (David, I need your help).

No vull extendre’m massa en el post, així que al final us deixaré un parell d’enllaços perquè us feu una idea de què és el que em fet. Aquest festival l’organitzen els “Jusos” conjuntament amb els “Die Falken” i va aplegar més de 3.000 joves de tot el món. Amdues són organitzacions juvenils molt fortes que es dediquen a millorar la societat i la igualtat des del socialisme. La primera organització són les joventuts del Partit Demòcrata Alemany (SPD) i la segona és una organització molt vinculada a la anterior però de caire, per entendre’ns, més de voluntariat o del que coneixem aquí com grups d’esplai.

Pride of the campaign “Merkel Free Zone”

I’m very happy receiving congratulations for the materials that I designed ​​for the JSC Catalonian’s campaign “Merkel Free Zone”. Once again I was able to shape an idea coming from the comrades David Lizoain and Javi Lopez, ending up becoming a successful campaign. (Nice job friends).

COMPARTIR_2Perdoneu per fer-me una “automenció” però és realment gratificant veure com un disseny que has fet (tot i que no sigui gran cosa), és reclamat per molta gent del festival, que vol les enganxines o chapes que es van editar i veure que aquell “virus” es va escampant mica en mica. A més, la força en la visualització que hem pogut arribar a tenir gràcies a això (i als crids i cantics per part de l’Alejandro Caballero) és realment recomfortant.

A continuació podeu veure un alemany amb la nostra campanya (;-P)

8728539386_004076fbe9_k

the experience

I think without doubt, that these experiences are like a ristretto of sensations where you met many people from different places in a short time.

Per una banda, vam poder fer pinya a més de conèixer a nous companys i companyes de la JSC i agafar forces per treballar de valent en la direcció d’una Europa més solidària, més justa i que treballi per les igualtats de totes les PERSONES que la conformen. Per altra banda, veure que els companys europeus no disten tant del que pensem i pel que volem lluitar nosaltres. És recomfortant veure com gent d’altres països s’assemblen a tu. Recordo la conversa que vaig tenir amb un alemany on em deia que estan al nostre costat, que estaven preocupats per la nostra situació i que no eren certs els tòpics que circulen sobre que “els alemanys pensen que nosaltres som uns vagos”.

So encourage them to deal with these difficult and nearby elections and offer our help to change the course of this European austerity that Angela Merkel leads to the collapse.

“Hoch…die Internationale Solidarität!” (Visca la solidaritat internacional!)

Summarizing

Aquí teniu algunes imatges del festival. Esperem en properes ocasions poder-nos retrobar tots plegats i treballar cap a una Europa de tots i de totes, decidida per tots i totes i que no doni resposta, simplement, als mercats.

Àlbum fotogràfic JSC

Àlbum fotogràfic #WYF13

Anuncis