Etiquetes

, , ,

Dissabte va ser l’ 11 Congrés de la JSC Barcelona, una jornada ben intensa d’on en vam poder extreure moltes i moltes coses. Entre elles, una executiva sortint que ha deixat la federació més forta per poder treballar. Com ja vaig comentar, el Pol Carrión i el Miquel Fernandez, entre d’altres, han establert els fonaments per poder-nos centrar en la creació d’un projecte polític d’esquerres, encapçalat per l’Albert Dalmau, l’Àlex Márquez i l’Eduard Soriano.

El mateix nom del Congrés era ben clar: #SomMajoria, fent referència a la importància de donar resposta i sumar junts des del socialisme, doncs #SomMajoria els que patim retallades en sanitat, educació i en drets laborals. #SomMajoria els que veiem el nostre futur ben incert…

Així doncs, agraeixo de nou el suport de totes les companyes i companys per poder portar endavant la Secretaria de Comunicació, comptant amb la ajuda i col·laboració del Marc Martínez. Estic convençut que farem un bon equip.

Ara bé, comunicació prové del llatí comunis que vol dir “comú”. D’aquí que comunicar signifiqui transmetre idees i pensaments amb l’objectiu de posar-los “en comú” amb l’altre. Per això serà important parlar el mateix codi dels i les joves, creant la interacció amb aquests a través de les xarxes socials i del carrer. Cal tornar a sortir el carrer per oposar una resistència als constants atacs per part del Govern.

El primer acte de la nova executiva es farà demà a les 11h a la Plaça dels Àngels, per celebrar el Dia d’Europa (9 de Maig). Els joves activistes de la família socialista europea de Barcelona, Berlín, Brussel·les, Londres, Ljubljana, Luxemburg, Milan, Roma, Sofia i Estocolm portem a terme una acció conjunta per llençar un mateix missatge: “Europa, les persones primer!”. 

Europa està esperant un canvi en les polítiques impulsades fins ara pel tàndem “Merkozy“, un canvi que ja ha començat a França amb la victòria de François Hollande i que ha de començar per la mobilització de la ciutadania.

Esperem la vostra col·laboració per repartir els “flyers”, que podeu veure a continuació:

Anuncis