Etiquetes

, , , ,

“Less is More” és una frase molt coneguda pels estudiants d’arquitectura. Fou una frase que va adoptar Ludwing Mies van der Rohe per fer referència a les corrents minimalistes. No obstant, ara mateix no la vull fer servir per fer referència a l’arquitectura o al disseny, sinó per descriure la situació actual al nostre país.

Sembla ser que avui en dia al nostre país tothom s’ha d’estrènyer el cinturó, tothom ha de fer sacrificis per fer front a la crisi…però, a canvi de què..? Molts deures se’ns demana mentre se’ns van prenent drets. Avui s’ha enunciat una esperada retallada en educació per part del ministre Wert, que ha començat a tenir soroll a través de les xarxes com twitter amb el hashtag #WERTgüenza, ja que el govern proposa una retallada important (3.000 milions d’euros) en educació, el que suposa més alumnes a les aules i menys professors.

És a dir, estem sotmesos constantment a un “Less is more”, i perdoneu l’ús d’aquesta gran frase en un context com aquest, on hem de donar cada cop més a canvi de menys. Tots en som conscients que amb retallades i amb més austeritat no en sortirem pas de la crisi.

Hauríem d’agafar l’exemple del nostre estimat Rei, que tan s’ha hagut d’estrènyer el cinturó, que al final s’ha fer mal i ha hagut d’operar-se del maluc.

Anuncis