Etiquetes

, , , , ,

A continuació d’ Albelda, la plasticitat de l’adaptació avui escric per explicar el “producte cuinat” (i publicat) després del seu temps d’elaboració. El proper divendres 16 de març, anirem de nou al poble d’Albelda per explicar el resultat final dels treballs elaborats.

Cada treball va focalitzar-se en un tema per desenvolupar l’estudi del municipi. (Podeu veure tots els treballs publicats aquí). El nostre, realitzat per Adriana Fernández, Marta Ventura, Ticià Sàrries, Pedro Belona Serra, Francesco Quaranta, Joan Bubé, Elisabet Bagué i Marta Arnan i un servidor es va centrar en Les seccions del territori.

Enteníem que una secció, és l’acció (o l’efecte) de dividir, tallar un cos o un objecte, separant-ne les parts. Així doncs, vam fer servir la secció com a eina que ens permetia aprofundir en el coneixement i anàlisi del territori, redibuixant-lo i desgranant-lo en diversos temes i seccionant-lo de diversa manera (objectiva i subjectivament).

Així doncs, vam intentar analitzar, entendre i explicar el territori per acabar fent reflexions i destacar les intencions propositives.

Podeu veure el treball a continuació, espero us agradi.

Anuncis