Etiquetes

, , , , , ,

A tots aquells que esperàveu una explicació sobre com tractar amb un batzol, aquest post no va per aquí. Simplement aquest post vol ser un recull de coses que s’han fet amb palets. La utilització de palets començà durant la Segona Guerra Mundial per a transportar i distribuir materials militars d’una manera més ràpida i eficaç.

Actualment ja en són molts els elements que s’han pensat per ser reutilitzats, encara que sigui de manera espontània. A més, a molts no els sorprendré amb el que veureu però és sorprenent la quantitat de coses que els poden fer amb els palets. De fet, no deixen de ser llistons de fusta ensamblats, de manera que podriem dir que tenim un producte prefabricat.

Des d’elements per a la decoració (capçals, tauletes, sabater, jardiner, etc.) fins a moblar una oficina sencera. I és que com que “Lo mejor que le puede pasar a un palet” és que suporti el seu propi pes. Podeu veure altres idees (Interessants) a aquest blog.


Pel que fa a l’arquitectura, ja en són algunes les seves aplicacions, des de murs, fins a edificis complets, que permeten una fàcil i senzill muntatge. No obstant, també cal dir que la majoria de construccions simplement són pavellons o construccions efímeres… No obstant, no és també arquitectura? O més ben dit, no és la arquitectura? Perquè l’arquitectura ha de perdurar en el temps?

Alguns exemples són els de Palettenpavillon de Matthias Loebermann, Pallet House de Schnetzer Andreas Claus+ PilsGregor i Be Paletto de l’Aarhus School of Architecture (imatges superiors i inferiors), del que podeu veure’n un video del making of molt divertit. Podeu veure’n imatges al final del post.

Anuncis