Etiquetes

, , , , , ,

El 20-N ha acabat sent el joc “d’hundir la flota”, en el que malhauradament Rajoy i el Partit Popular han tocat i enfonsat” a Rubalcaba i el Partit Socialista. No sé si és una recent obsessió per l’imminent canvi de Govern o darrerament me n’he adonat d’un fet curiós. El país s’ha tornat completament blau, fins aquí no descobreixo res nou (us recomano mirar el mapa interactiu sobre els resultats electorals a http://www.votosycifras.com/).

El fet que em va deixar més estorat va ser la jornada de re-FLEX-ió (recordo aquell anunci de matalassos), quan vaig agafar el cotxe i vaig fixar-me en un fet curiós. Les autopistes (gairebé totes de pagament a Catalunya), tenen la senyalització de color blau. I és que en senyalització viària tenim dos tipus de senyalització de color blau: les d’indicació i les d’obligació. Així doncs, tot sembla indicar que estem obligats a “passar pel tubo”. No sé el que ens espera els propers quatre anys però el que si és cert és que seran anys durs i cal, ara més que mai, lluitar per no perdre l’estat del benestar i evitar la privatització dels serveis que fins ara i amb tant d’esforç havíem aconseguit.

Com que en aquesta vida tot ens ho hem de prendre en clau d’humor, us proposo un concurs/joc. Proposo que envieu la vostra “Rajoysenyal” i entre tots votarem la més votada, què us sembla? Envieu propostes a batzolades@gmail.com

Aquí en teniu alguns exemples!!!

Anuncis