Etiquetes

, , ,

El premini mixte del SQBC (Sant Quirze Bàsquet Club) som un equip molt heterogeni: jugadors i jugadores que ja havien jugat abans, altres que ho fan per primer cop, alguns més alts, altres més baixos, més ràpids o més hàbils i tècnics, amb més coratge o amb més intel·ligència… No obstant, tots (nois i noies) malgrat les nostres particularitats compartim la mateixa afició (el bàsquet) i els mateixos colors (el verd esperança).

Això ha de ser el que ens ha de mantenir units d’ara fins al final de la temporada. I és que com bé sabreu, aquest és el color de l’esperança i de la natura. Com un arbre jove, vosaltres heu d’anar creixent a mesura que passi el temps. No us deixeu enganyar per la bellesa de les vostres fulles, la fermesa del vostre tronc o per la vostra esveltesa. Per molts punts que anoteu o falleu, partits que guanyeu o perdeu, la importància del vostre creixement rau en tres punts bàsics:

Per un costat, la terra en la qual creixeu, de la qual m’encarregaré jo i la resta de companys entrenadors que estigui en les millors condicions per permetre el vostre desenvolupament com a jugadors (i persones).

En segon lloc, les arrels. Conjuntament hem de treballar perque les arrels que us donen suport siguin el més extenses i fermes possibles. La defensa, el dribbling,  la passada o el tir són només algunes d’aquestes arrels que han d’anar donant-nos fermesa.

El rec que ens permetrà fer brotar les nostres fulles no és més que l’esforç i la perseverança. És un treball dur però si no deixem mai d’esforçar-nos en cada acció que fem i intentem millorar dia a dia, arribarem a créixer com és degut. A més, això ens servirà per qualsevol altre moment a la vida, repeteixo, esforç i perseverança.

Finalment, cadascú de nosaltres, com ja he dit anteriorment, tenim les nostres particularitats i som únics, però no oblidem que som un grup, una colla i així com els boscos són plens d’espècies diferents que s’enriqueixen unes a les altres, nosaltres hem de ser capaços de formar part d’un tot, amb presència sempre del sol (la il·lusió).

I no oblideu que vosaltres (Marc, Ferran, Guillem, Gerard, Maria, Sisco, Anna, Víctor, Clara, Sam, Àlex, Julia, Aina, Ruben, Aaran)  sou el futur d’aquest club!

Anuncis