Etiquetes

, , ,

Com molt bé sabeu, aquest és el primer cop que em decideixo a escriure un conte, és una mena d’experiment i espero em serveixi per deixar anar una mica la imaginació, que amb aquesta calor es fa difícil i no vull que s’atrofiï.

Us explicaré la història de Nerio, un home que, segons diuen les males llengües, vivia a Sa Ràpita, un llogaret  mallorquí de pescadors i de segones residències, que pertany al municipi de Campos.

La seva professió, com ho havia estat la de tota la família, era la de mariner. Els seus dies començaven abans que el sol hagués donat els seus primers senyals de vida. La seva passió, com us podeu imaginar, era el mar. No obstant, aquesta era l’ única cosa que tenia clara. I és que Nerio, nom grec que significa “el que es desplaça pel mar”, era un home indecís, insegur, sense les coses clares i amb greus problemes de personalitat. Mai havia sabut qui era realment, què li agradava? Què el feia feliç? Què detestava? Com era realment ell?

I és que com el seu mateix nom indica, Nerio, l’Home Mirall, era un home fràgil, i no va ser fins en aquell precís moment, en el qual va començar a ser conscient que la seva personalitat s’havia basat en ser el reflex de les persones que tenia al seu voltant…

Anuncis